Sök efter:
webbproducent
Francisco (Frank) Rojas – Webbproducent DGI – IA

Webbproducent – (webmedialab) skapades sen 1997 just då när Internet föddes. Vi gjorde webbsidor, GIF och Flash animeringar, skapade och underhöll sök servrar, gjorde typsnitt i Phontographer till svenska, farsi kinesiska och koreanska. Skapade webbplatser till stora läkemedelsbolag så som Boehringer Ingelheim, Novartis, Astra Zeneca, Novo Nordisk, Roche och andra.

Vi var de första som skapade vårdutbildnings företag Medlearn e-learnings webbsidor samt Medical Links webbplats server, funktioner och design. Något år före Facebook dök upp som ett företeelse i Internet bruset, hade vi ett flertal Sociala Nätverk igång där folk kunde prata med varandra i grupper med röst så som de var i deras vardagsrum. Vi gjorde original till IKEA katalog på arabiska som trycktes i 2 miljoner exemplar och utvecklade sajter eller s k webbplatser till konstnärer, läkare, Institutioner, företag, föreningar och privata entreprenörer.

Mer än webbproducent

Och i dagens läge, fortsätter vi att ta fram lösningar, nya produkter och service online.
Kontakta oss gärna ifall du vill skapa ett projekt med lokal inriktning. Vi kan ta fram färdiga webblösningar till din företags AR. Virala tidskrifter. Snabba Apps till dina kunder, Enkla och snygga privata webbsidor och vad du helst vill eller önskar dig till att positionera din närvaro i Internet.